politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Politiidrætten er på ny i fulde omdrejninger

26.09.2012

Efter en meget hektisk juni måned med værtsskabet for de første europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder, en flot sølvmedalje til herrelandsholdet i håndbold ved de europæiske politimesterskaber i Tyskland og et veltilrettelagt DM i fodbold og 5 + 10 km løb i Aarhus er politiidrætten efter en veloverstået og ganske velfortjent ferie ved at komme op i gear igen.
August måned har hidtil budt på beach volley på Amager, de åbne lufthavnsmesterskaber i gokart og efterårets første danske politimesterskaber i golf, der blev afviklet på Nystrup golfbane, hvor Thisted PI havde skabt nogle helt perfekte rammer for et flot mesterskab. Ja selv vejret viste sig fra sin allerbedste side og den frygtede blæst helt ude i klitterne i National Park Thy var kun en let brise. Flotte rammer, flot golf og et kanonarrangement. På kvindesiden vandt Lisbeth Vang Rask, sit andet mesterskab efter omspil med Vivian Bang og Jan Birger Nielsen vandt herrernes mesterskab med et enkelt slag foran sidste års mester, Michael Stie.
DHL-løbene er også kommet i gang. Aarhus og Odense har afviklet deres løb, mens Aalborg og København i den kommende uge lægger græs og ruter til verdens største motionsstafetløb, hvor rigtig mange politifolk deltager.
I den kommende uge er der mulighed for at prøve kræfter i skoven, når Randers arrangerer det traditionsrige “Gudenåløbet”, eller hvad med at prøve lidt mere kraftbetonet idræt, når Aabenraa arrangerer “Skovmandsløbet”.
Begge dele kan være opvarmning til de følgende danske politimesterskaber, nemlig halvmaraton arrangeret af Vestegnens PI, skydning arrangeret af Aarhus PI og mix-volley arrangeret af Randers PI.
Kort sagt – der er muligheder nok for motion og socialt samvær.
Alle invitationer og resultatlister kan ses i menupunktet “Aktivitetskalender”.
Og så skal vi ikke glemme vores dygtige topidrætsfolk – cykellandsholdet skal til Bretagne i Frankrig til de europæiske politimesterskaber og feltsports- og orienteringslandsholdet skal til Nyköping i Sverige til de nordiske politimesterskaber.
Et spændende efterår i politiidrætten er netop startet

Scroll to Top