politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Sikre vindere ved DM i landevejscykling 2017

13.07.2017

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling blev med Rigspolitiets Idrætsforening som teknisk arrangør, afviklet på en fin rute omkring Smørum den 5. og 6. juli. Enkeltstart på 1. dagen og linjeløb på 2. dagen.
Friskte ryttere, en stor hjælpeskare, lidt færre aktive deltagere end håbet på, hyggeligt socialt samvær med masser af god mad, fine præmier fra samarbejdspartnere og et superfint sommervejr gav alle en meget positiv oplevelse disse 2 dage.

I såvel dame- som herreklassen blev der kåret dobbelte danske politimestre.
På damesiden var Tabita Hansen, Midt- og Vestsjælland, meget suveræn og vandt såvel enkeltstarten på ca. 19 km. og linjeløbet på ca. 76 km.

I mesterklassen hos herrerne viste Rasmus Hvarre, Østjylland, Randers, endnu engang at han er meget godt kørende disse år, idet han også vandt enkeltstarten og linjeløbet på ca. 114 km efter at være kørt fra en mindre gruppe på i alt 4 mand med ca. 20 km tilbage af løbet.

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg og afdelingschef Arne Gram, fulgte med stort engagement den sidste del af løbet fra en følgebil, og efter afslutningen overrakte Jens Henrik Højbjerg guld-, sølv- og bronzemedaljer til vinderne i dame- og herreklassen.
Tak til Rigspolitichefen for at afse tid til deltagelse i mesterskaberne.

Den samlede resultatliste vil snarest fremgå af Aktivitetssiden.

Scroll to Top