politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Skydelandskamp mod Holland

14.06.2018

Det Danske Skydelandshold under Dansk Politiidrætsforbund drog fredag den 1. juni afsted mod Rotterdam til en aftalt landskampsskydning mod det Hollandske Politilandshold.

Holland havde inviteret til 2 dages venskabelig landskamp, hvor Norge også vsar inviteret og som en opfølgning på sidste års landskampssucces i Esbjerg, hvor Holland for første gang var inviteret til en landskampsdyst.
Landskampen var på Hollandsk opfordring og vort skydeudvalg tog udfordringen op og inviterede da til den første landskamp landene imellem.

Norge var desværre nødt til at melde afbud til returmatchen i Holland ganske få dage for landskampen, hvilket så resulterede i mere kvalitetstid under og mellem skydningerne mod de Hollandske skytter.

Skydeudvalgsmedlem Søren Smith Rasmussen beretter fra opholdet, at hollænderne havde gjort en stor indsats for at alle skulle føle sig godt tilpas og velkomne i Holland, hvor snakken gik lystigt mellem skydningerne.
Om søndagen, efter gode skydninger og frokost med præmieoverrækkelser, sagde Politilandsholdet pænt tak for et godt stævne med et på gensyn. Derpå forestod så en længere køretur mod hjemlige breddegrader, og Søren Smith Rasmussen beretter, at Det Danske Landshold var så ubeskedne, at slæbe en god portion medaljer med hjem.
Skulle også hilse fra Søren og oplyse at det havde været en fornøjelse at være holdleder for skydelandsholdet, hvor højt humør og en positiv indstilling havde medvirket godt hertil.

Resultatet kan ses på Aktivetssiden.

Scroll to Top