politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Sølv og 4. plads ved europamesterskaberne i bordtennis

03.10.2011

Det bedste danske resultat nogensinde er opnået ved de netop overståede Europæiske Politimesterskaber i bordtennis 2011, der er afsluttet i Palermo, Italien. Danmark lod sig repræsentere i single og double ved nr. 1 og 2 ved de Danske Politimesterskaber – Daniel Fynsk, København og Morten Edelbo, Grenå.
Doubleturneringen skulle først afvikles, og her opnåede det danske par at spille sig frem til semifinalen, der desværre blev tabt til fransk par. Dermed stod den på bronzekamp mod par fra Tjekkiet, der vandt over Daniel og Morten med sejrscifrene 0-3 (sætcifrene 7-11, 10-12 og 12-14). Dermed en ærefuld 4. plads til det danske par.
Dermed over til singleturneringen, hvor Morten Edelbo indledte mod stærk Slovak. Desværre blev det endestationen for Morten.
Daniel Fynsk spillede sig forholdsvis smertefrit frem til kvartfinalen, hvor han skulle møde en franskmand. Endnu en sejr og påny et møde med en franskmand i semifinalen. Denne blev dog også nedkæmpet, og derpå var Daniel i finalen om det europæiske mesterskab i bordtennis.
Her mødte Daniel en svensk spiller – Mattias Stenberg, men dette blev så også endestationen for Daniel efter en meget fornem debut ved et europæisk mesterskab.
Daniel tabte med de snævre cifre 2-3 (sætcifrene 11-9, 6-11, 12-10, 9-11 og 9-11) – altså meget tæt på sejr efter de første 3 spillede sæt, men dog en i alle henseender meget fornem præstation af den danske trup.
Som serviceoplysning kan nævnes, at Mattias vandt guld i single, double, mix og hold, så dette sætter Daniels præstation endnu mere i relief.
Et stort tillykke med resultatet.

Scroll to Top