politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Stor hæder til Jan Poulsen og Børge Bladsgaard

23.06.2019

Ved de netop afsluttede Europæiske politimesterskaber i skydning, der blev afviklet i Tyskland i Suhl, blev der uddelt fornem hæder til Jan Poulsen og Børge Bladsgaard for deres mangeårige deltagelse i og ved Europæiske Politimesterskaber såvel som deres indsat for skydningen generelt.

Jan og Børge har mere eller mindre kørt parallelt i forhold til både deltagelse ved de Europæiske mesterskaber og også i skydeudvalget under Dansk Politiidrætsforbund.

De havde begge debut ved de Europæiske politimesterskaber i 1983, der blev afviklet med Danmark som arrangør og på begges hjemmebane i Vingsted.

Begge har været deltagere på samtlige mesterskaber siden og frem til nu i 2019, hvilket kunne have været et mindre jubilæum – 10. gang, hvis ikke mesterskaberne i 2015 var blevet aflyst.

På den hjemlige arena blev de begge indvalgt i DPIFs skydeudvalg i 2003 og har siddet i udvalget sammen frem til 2017, hvor Børge ikke genopstillede, da han ønskede at gå på pension i perioden herefter. Jan Poulsen er heldigvis stadig i udvalget.

Tillykke med den fornemme hæder.

På sidstedagen blev Danmark endnu engang opmuntret af et godt skyderesultat, og igen var det Louise Laurberg Madsen, der brillerede med fin skydning i 3 x 40 skud (3 stillinger), hvor hun i kvalifikationen skyd sig frem til finaleskydningen. Her forbedrede hun sig frem til en slutplacering som nr. 4, men dog uden mulighed for at bringe sig i spil til medaljerne denne gang. Men endnu et flot skyderesultat af Louise.

Scroll to Top