politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Succes ved DM i skydning, håndbold og badminton i København

30.03.2015

Den 24.-25. marts arrangerede PI-København hele 3 mesterskaber samtidig – nemlig håndbold, badminton og indendørs skydning i henholdvis Valbyhallen og Frihedens Idrætscenter.
Det var første gang at dette blev prøvet og PI-København var som andre spændte på, om det mon gik an i en tid, hvor politiet bliver mere og mere pressede på ressourcerne.
Afbud tæt op til mesterskabsstart kunne da heller ikke undgås, men det kunne dog ikke fjerne indtrykket af, at stævnet overordnet var en succes både sportsligt og socialt.
Om det lader sig gøre at gentage en sådan succes andre steder vil afhænge af mange faktorer, men glædeligt at PI-København turde forsøge og at de aktive syntes godt om ideen.

Håndboldmesterskaberne blev for kvinderne en gentagelse af sidste års mesterskab og igen med København som vinder over Østjylland/Midt- og Vestjylland. Syd-/Sydøstjylland og Fyn sikrede sig bronzen hos damerne.
Hos herrerne steppede Sydøstjylland et trin op af skamlen og vandt med et mål sat ind i slutminutterne i kampen mod Station City, og skubbede således Østjylland ned på bronzepladsen.
I badminton og skydning var der ikke de store overraskelser i kampen om medaljer.

Den fulde resultatliste kan ses her.

Scroll to Top