politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

1. afdeling af DMI Jubilæumscup

14.05.2019

Den 2. maj lød startskuddet i Smørum ved København til første afdeling af det nye tiltag med en landevejs cup over 4 afdelinger i et samarbejde mellem Dansk Militær Idrætsforbund og Dansk Politiidrætsforbund.

60 forventningsfulde ryttere fra hele landet stod klar ved startlinjen, da generalsekretær Ole K. Jacobsen på vegne af Dansk Politiidrætsforbund bød velkommen og held og lykke til alle deltagerne.

Rigspolitiets Idrætsforening havde påtaget sig den svære opgave at løbe initiativet i gang og i den alnedning havde foreningen allieret sig med gode samarbejdspartnere.

Fra Dansk Militært Idrætsforbund mødte initiativtageren Henrik Hugger op med gæve folk fra regimentet i Skive, der har påtaget sig ansvaret for anden afdeling af DMI jubilæumscup onsdag den 2. juni i Skive.

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg og koncernstyringsdirektør Thomas Østrup Møller viste arrangementet den ære at kigge forbi – ikke blot til præmieuddelingen, men også til en tur på ruten bag et af felterne, hvor Højbjergs store passion for cykelsporten ikke fornægtede sig.

Rammerne var således de bedste for et godt cykelløb med ganske stærk blæst og på en lettere kuperet rute.

Mesterklassen kørte 87,5 km og vinderen blev Martin Svend Pedersen fra Københavns Vestegns Politi.

Damernes kørte 62,5 km og her var der sejr til forhåndfavoritten Tabita Hartmann-Hansen fra PI Midt- og Vestsjælland.

Resultatlisten kan ses under Aktivitetssiden.

Således et flot første arrangement af løbsserien, og der ventes med spænding på næste afdeling i Skive.

Scroll to Top