politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DPIFs guldnål til Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg

19.05.2019

Dansk Politiidrætsforbund besluttede i enighed at tildele Rigpolitichef Jens Henrik Højbjerg forbunds guldnål nr. 110 efter indstilling til generalforsamlingen i april måned, hvor rigspolitichefen desværre var forhindret i at deltage.

Ved indstillingen har forbundet lagt vægt på, at rigspolitichefen gennem alle 10 år som rigspolitichef og desuden i perioden før som politidirektør, altid har opmuntret og opfordret til politiidræt med henblik på fysisk og mental parathed.

Rigpolitichefens mangeårige velvillige engagement og interesse i politiidrætten i alle dens afskygninger, hans store velvilje til at lytte til forbundets tanker og ideer om fremtiden og fremtidige arrangementer, men også hans motivationssmittende adfærd, tilgang og udstråling generelt, har været drøftet i hovedbestyrelsen, der gerne vil fremhæve forskellige begivenheder som eksempler:

  • Da du gæstede målområdet i Lyngby under den afsluttende etape af Danish Police tour i 2015 og ved selvsyn fik konstateret, at vi var godt trætte efter næsten 1000 km på landevejene i løbet af ugen, og hvor du på meget fin og naturlig vis faldt i dialog med de mange ryttere.
  • Da du økonomisk støttede Danish Police Tour i 2015, så løbet kunne gennemføres såvel sikkerhedsmæssigt som økonomisk forsvarligt.
  • Da du uden tøven økonomisk støttede op omkring de europæiske politimesterskaber i håndbold i 2016.
  • Da du deltog i de danske politimesterskaber i cykling i 2017 og overrakte medaljerne til vinderne. Det forlyder, at nogle af medaljevinderne nok var fra Randers, men det gjorde næppe overrækkelsen vanskeligere.
  • Din tilkendegivelse om støtte og opbakning til Dansk Politi Eventgames i 2021 i forbindelse med Dansk Politiidrætsforbund 75 års jubilæum.
  • Dit foreløbige tilsagn om ved selvsyn at se dele af og overrække præmier til den kommende 1. afdeling af den fælles løbsserie i landevejscykling den 2. maj 2019 arrangeret af Dansk Politiidrætsforbund og Dansk Militært Idrætsforbund.

Tak for stor støtte og opbakning. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Endnu engang tillykke med æresbevisningen.

Scroll to Top