politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

4. afdeling i MTB vintercup i Randers

02.02.2017

4. afdeling af mountainbike vintercuppen er afviklet af Randers PI.

I år var valget af location faldet ud til fordel for Hammel Mølleskov, hvor rytterne blev mødt af et fantastisk spor, til trods for at kalenderen sagde januar-måned.
Sporet var dejlig tørt, og der var udfordringer til alle. Intet var for svært at køre, men gode muligheder for flow, ligesom et par tekniske nedkørsler gjorde det til en sjov dag. Vejret var denne dag også med arrangører og ryttere, og der var højt solskin fra start til slut, hvilket gav en dejlig forårsfornemmelse.

I klasse 1 var det endnu engang en magtdemonstration af Rasmus Feldballe (Silkeborg PI), som var i mål med 1 minut ned til Jakob Nørgaard (Randers PI).

I klasse 2 vandt Peter Bloksgaard (Aalborg PI) foran Anders Rudolf fra (Horsens PI), mens der i klasse 3 endnu engang blev til sejr til Georg Pape. Klasse 4 blev vundet af Knud Sørensen fra Svendborg PI. Hos kvinderne var Bettina Romer kommet hele vejen fra Midt og Vestsjællands Politi, og hun løb med sejren hos damerne foran Line Volkmann fra Århus PI.

Efter løbet havde var der dækket op til en fantastisk buffet hos Hammel Idrætscenter, hvor alle nød den skønne mad. Vinderne af diverse klasser blev her belønnet med vinpræmier, lige som Knud Sørensen fra Svendborg PI blev den heldige vinder af lodtrækningspræmier, som var skænket af Jesper Poulsen fra Hammel Nærpoliti.

Sluttelig kan oplyses fra særdeles velunderrettet kilde, at folket var yderst tilfredse med ruten, maden og det fantastiske vejr.
Det var en stor fornøjelse for Randers PI at arrangere et MTB-løb og der håbes på mange flere oplevelser sammen.

Scroll to Top