politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets Bakskuldløb på Færøerne er i gang

20.06.2017

Så er “Bakskuldløbet” på Færøerne skudt i gang. Deltagerne ankom til vindblæste øer søndag aften, hvor de blev budt velkommen og fik et indblik i ugens program.
Mandag stod den først på sightseeing i form af sejltur til fuglefjeldene og siden besøg i et af Færøernes ældste bebyggelser Kvivik.
Dagen sluttede af med den første orienteringsdisciplin Sprint, der blev afviklet i Tórshavns bymidte.

2. løbsrunde dag var endnu en super turistmæssig oplevelse på de nordatlantiske øer, hvor truppen lagde ud med en tur til Gásardalur og Trøllkonurfíngur i klart vejr.
Dagen sluttedes så af med næste rundes orienteringsløb.

Sidste dagens resultater + aktiviteter, og løbsleder og -arrangør Erik Lindholdt har sendt os denne beretning fra øerne i Nord:
” Så blev Bakskuldløbet på Færøerne rundet af med kammeratskabsaften torsdag i Tórshavn. Både deltagere og arrangører har haft en bragende god uge med sprint, orienteringsløb og en række udflugter i godt selskab og med fint vejr.
Den fantastiske natur har gjort stort indtryk, men også den umådeligt store gæstfrihed, man bliver mødt med overalt på øerne, har overrasket mange. Og så er der pænt rent ov eralt hjvor man færdes. Tydeligt at færingerne med rette er stolte af deres land og passer godt på det. For mange af os vil det helt sikker ikke være et farvel, men et “på gensyn”.”

Glæd jer til artikler fra Bakskuldløbet i bladet Politiidræt og mange gode fotos fra Jan Kofoed Nielsen, PI-København, der jo som sædvanlig har haft sit kamera med overalt. Tak for det.

Scroll to Top