+45 2880 0067          [email protected]

Danmarks kvindelandshold i fodbold til EM i Tjekkiet

23.06.2017

Det Danske Politilandshold i fodbold for kvinder spiller netop nu om europamesterskaber i Tjekkiets hovedstad Prag, hvor Danmark er i pulje med Norge, England og værtslandet Tjekkiet.
Danmark lagde ud tirsdag med at møde vore stærke naboer mod Nord – Norge, og de har sædvanligvis et godt tag på Danmark. Det ville Danmark gerne lave om på og spillede fra kampens start frisk til, hvilket også gav et føringsmål på et langskud af Mette Olesen. Norge udlignede dog inden pausen til 1-1. Slutresultatet blev en norsk sejr på 3-1, men resultatmæssigt en god start for det danske landshold.
Onsdag spillede holdet så mod værterne fra Tjekkiet og tjente der holdets første point i turneringen med uafgjort 1-1.
Kampen startede desværre for Danmark så uheldigt, at hjemmeholdet Tjekkiet scorede allerede efter 4 minutters spil. Danmark lod sig dog ikke gå på at den modgang, men spillede noget af det bedste holdet har præsteret, hvilket efter 13 minutter resulterede i det udlignende mål af Ditte Pedersen.
På trods af rødt kort efter 2 gule til Tjekkiet, og dermed en kvinde i overtal hele 2. halvleg, så formåede Danmark desværre ikke at ændre på stillingen.

Resultaterne bliver løbende opdateret på USPEs hjemmeside.