politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets idrætspræstation – Politidirektørforeningens Ærespokal

01.03.2019

Politidirektørforeningens Ærespokal

Thorkild vandt i maj Dansk Politimesterskab i maraton i personlig rekord 2.24.08.

Thorkild vandt i september Dansk Politimesterskab i halvmaraton i 1.07.58.

Thorkild deltog i oktober i Europæiske politimesterskaber i maraton i Dublin, Irland, hvor han løb sig ind på en fornem 5. plads i tiden 2.28.15.

Sådan lød indledningen til en af de mange indstillinger til Politidirektørforeningens Ærespokal, som Dansk Politiidrætsforbund modtog, og som blev uddybet med følgende:

“Resultaterne taler vel for sig selv, så eneste yderligere kommentar skal være, at resultaterne er kommet gennem seriøs og målrettet træning. Thorkild er i dansk sammenhæng i en klasse for sig og ingen danske politiløbere kommer i nærheden af hans niveau. Hans resultat til Dansk Politimesterskab på den hele maraton, placerede ham som næstbedste dansker i løbet overalt.”

Og det vare da også en enig hovedbestyrelse, som samlet indstillede Thorkild Sundstrup til Politidirektørens Ærespokal på Dansk Politiforbunds hovedbestyrelsesmøde i november 2018. Alle kendte Thorkild, da han jo ikke ligefrem er en “ny mand i feltet”, me en særdeles erfaren løber, som i mange år har leveret både sejre og førstepriser, men ikke mindst også leveret rekorder til Dansk Politiidrætsforbund. Rekorder og resultatet udøver, præsteret og leveret af danske politiidrætsfolk, noteres jo med omhu og sikres i forbundets arkiver.

Og Thorkild – ja, han vidste jo selvfølgelig ikke noget om, hvad der ventede ham. Så en januar dag frisk inde i det nye år 2019, hvor nytårsparolen for Koncern HR blev afholdt, stod direktør Ina Eliasen på talerstolen og holdt sin nytårstale, hvor hun afsluttede talen med: “Og her ville jeg normalt, som sidste år, kommet med et digt eller et citat, men i år er det meget mere cool, da jeg skal overrække en pokal. Ovenikøbet til en vi har spottet er til stede – nem Thorkild Sundstrup”. Thorkild var uvidende om dette, men heldigvis til stede ved nytårsparolen, hvorefter han blev kaldt op og stod til tørre et stykke tid, alt i mens Ina Eliasen listede alle Thorkilds mange flotte præstationer op én for én, hvilket for hver præstation udløste bifald fra den fyldte sal. Efterfølgende fik Throkild overrakt ærespokalen, et gavekort og Dansk Politiidrætsforbund håndklæde. Til de som eventuelt ikke kendte Thorkild i forvejen, var nu ikke i tvivl om, hvad Thorkild Sundstrup kan præstere, når han bliver iført et par løbesko og retningen bliver stukket ud for ham.

Tillykke Thorkild med den velfortjente hæder.

Scroll to Top