politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Der er noget stort på vej i Herning

08.02.2019

Den 19.-20. marts 2019 afvikles de Danske Politimesterskaber i badminton, bordtennis, skydning og håndbold i Sportscenter Herning.

Tilmeldingerne er strømmet ind frem mod deadline den 21. januar og enkelte eftertilmeldinger er det også blevet til. Disse var aftalt på forhånd, da flere kollegaer havde været på ferie.

Der er foreløbig tilmeldt ca. 120 deltagere i badminton, 30 deltagere i bordtennis, 35 deltagere i indendørs skydning og hele 23 hold til håndbold, hvilket er ca. 245 deltagere. Heraf er de 10 hold tilmeldt til damerækken, hvilket er det største antal damehold nogensinde ved et danske mesterskab. I herrerækken er der tilmeldt 5 hold i eliterækken og 8 hold i A-rækken.

Alt i alt tilmeldt mindst 430 deltagere til kampene og ikke mindst til kammeratskabsaftenen om tirsdagen.

Hvis du har overset tilmeldingen eller er blevet fristet, så skynd dig – det kan stadig nås, men du skal være hurtig siger formand Jens Clausmarch fra Midt- og Vestjyllands Politis Idrætsforening.

Hent tilmeldingen her under aktivitetssiden til den sport, som du ønsker at tilmelde dig og kontakt din egen formand for tilmelding.

Scroll to Top