politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

april La Flamme Rouge – med DPIF

02.04.2012

I weekenden den 24. og 25. marts blev der i tidsrummet fra kl. 12:00 lørdag til kl. 13:00 søndag afholdt 24 timers spinningevent på RO’s Torv i Roskilde. Den opmærksomme læser vil anføre, at det er 25 timer, men i netop denne weekend gik vi fra vinter- til sommertid og uret skulle sættes en time frem.
Pengene går til foreningen La Flamme Rouge – se evt. mere på www.laflammerouge.dk – der har den tidligere topcykelrytter og nuværende sportsdirektør for cykelholdet Pharma Lotto, Brian Holm som formand. La Flamme Rouge videregiver pengene til PACT Idrætsforeningen på Rigshospitalet. PACT er en idrætsforening, der arbejder med kræftpatienter og kræftoverlevere – se evt. mere på www.pactforening.com Det er så hensigten at pengene skal gå til en cykeltræningslejr på Mallorca.
Arrangør og initiativtager var hovedbestyrelsesmedlem Henrik Poulsen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der sammen med sin hustru Lene Madsen, og som motivation for at give sig i kast med dette arrangement, på hjemmesiden www.lfr24.dk, har beskrevet dette med følgende, som vi har tacklet fra hjemmesiden:
“Min bevæggrund for at arrangere denne event er min egen kræftsygdom, der første gang ramte mig i 2003, og hvor jeg har haft tilbagefald i 2004 og igen i år 2010. Jeg har været gennem årene været gennem to små og fire store operationer, strålebehandling og diverse kemobehandlinger. Jeg har netop i januar måned 2012 afsluttet min forebyggende kemobehandling. Det har været et langt og hårdt forløb, men jeg har hver gang været heldig at kunne opereres og derved erklæres rask. Jeg håber at sygdommen er et overstået kapitel for min del, og mit håb er at PACT vil nyde godt af de muligheder, som denne event giver i form af midlerne. Til dagligt arbejder jeg ved Midt- & Vestsjællands Politi, hvor jeg gennem mit sygdomsforløb er blevet overordentligt godt behandlet, hvilket også har været medvirkende til at jeg har kunne opretholde en nogenlunde normal hverdag.”
Dansk Politiidrætsforbund støttede denne gode tanke ved at “købe” en spinningcykel á 10.000 kr. og udlovede de 5 pladser på “cykelturen” i forbindelse med De Danske Politimesterskaber i mountainbike.
I skrivende stund er det lidt usikkert, hvem der faktisk besad de 5 pladser, men blandt de mange fotos anes Anders Nyholm, der vandt sølv ved DM.
Der er foreløbig indsamlet 200.000 kr. ved denne event, hvilket beløb som nævnt vil blive overdraget til Idrætsforeningen PACT.
Der mangler beløbet for Mark Cavendish’s VM-tricot, der i øjeblikket er sat på auktion på Lauritz.com, hvor du endnu har mulighed for at byde på trøjen frem til den 12. april.
Roskilde Avis sendte dagens avis på gaden på løbsdagen i en særudgave, der kan læses her.
Tillykke med resultatet

Scroll to Top