politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Dansk deltagelse ved EM i cross i Rumænien

27.03.2012

Dansk Politiidrætsforbund deltog i de europæiske politimesterskaber i cross (terræn-løb) i Rumænien den 22. – 25. marts 2012. Efter en del kaos omkring den indledende planlægning var det med en vis spænding, at løberne kunne træne på ruten dagen før mesterskaberne. Desværre viste det sig, at ruten var meget farlig. Der var med masser af sten, stubbe, dybe spor efter store skovmaskiner, trærødder og mur- og betonaffald, så arrangørerne fik besked på, at alt skulle være klart til løbet dagen efter. Under inspektion af ruten af USPE’s øverste ledelse mindre end 1½ time før start, blev det konstateret, at der intet var sket. Derefter blev den officielle åbning aflyst, og løbet udsat i 2 timer. En stor rendegraver og nogle folk med spader og skovle blev sat i sving, og heldigvis kunne ruten godkendes.
Løbet blev skudt i gang med 2 timers forsinkelse og efter nogle fremragende løb af de danske løbere kunne Danmark besætte 6 pladsen i hold for kvinder og 9. pladsen i hold for herrer. Camilla Rath Nielsen blev en flot nr. 18 individuel, Line Lundbak nr. 25, debutanten Jannie Hald Petersen nr. 29 og Janne Grenaae nr. 43.
På herresiden satte de 3 debutanter, Martin Kusk, Thorkild Sundstrup og Tony Vang Markussen sig på pladserne som nr. 30, 31 og 52, mens veteranerne Hans Jørgen Bach og Carsten Straszek blev nr. 55 og 63.