politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danmark bedste nation ved NM i skydning i Tallinn, Estland

19.09.2017

Estland arrangerede i dagene 15.-18. september Nordiske Politimesterskaber i skydning i hovedstaden Tallinn. Mesterskaberne var Estlands Politiidrætsforbunds første arrangerede mesterskab siden optagelse i Nordisk Politiidrætsforbund i 2015 og man fornemmede lidt nervøsitet over for opgaven.
Den blev dog hurtigt gjort til skamme og Estlands Politiidrætsforbund leverede en meget fin indsats som arrangører såvel på de indre linjer som ved afviklingen af selve mesterskaberne, der var henlagt til skydebane få minutters kørsel fra hotellet, hvor alle var indkvarteret.
Skydebanen var af fin kvalitet og skydeledere, jurymedlemmer m.v. var yderst kompetente og der var under hele mesterskaberne en god og afslappet atmosfære.
Torsdagens første skydninger på luftpistol skabte allerede god optimisme blandt de danske skytter, da Ricky Winter og H.K. Laubel skød sig til henholdvis sølv og bronze og med Jan Poulsen på 5. pladsen, også en ganske suveræn guldmedalje i hold.
Det blev i alt til 5 holdmesterskaber under disse Nordiske Politimesterskaber, og Danmark var så ubeskeden at sætte sig på guldmedaljer ved alle 5 mesterskaber.
2 debutanter deltog ved dette mesterskab, og begge sikrede sig medaljer med hjem efter deres første optræden i landsholdstrøjen.
Gitte Elise Petersen sikrede sig guld for hold i disciplinen luftpistol sammen med Anne Seierø og Vivian Bang.
Anne Mai Thorsted Madsen fik bronze i 60 skud liggende efter de 2 suveræne kvindelige norske riffelskytter Kristina Olsen og Sina Busk, der senest var reserve til de olympiske lege.

De samlede resultater kan ses her.
https://www.politisport.dk/log/DPIF-2016/res-npm-skydning-2016.pdf

Scroll to Top