politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danske Politimesterskaber afviklet i Assens og omegn

26.09.2017

De Danske Politimesterskaber i sprint orientering og almindelig orienteringsløb blev afviklet onsdag-torsdag den 20.-21. september på Sydvestfyn – nærmere i Assens og omegn. Et samarbejde om DM mellem Fyns Politiidrætsforening og Assens PI, hvilket nok er det sidste af mange mesterskaber, som Assens PI har arrangeret, da foreningen står for en snarlig nedlukning efter afvikling af politistationen.
Sprintmesterskaberne skulle selvfølgelig afvikles i Assens by. Søren Klingenberg har medvirket til at tegne kort og så bor Kurt Pedersen jo i byen. Det er vist første gang, at de Danske Politimesterskaber i sprint er afviklet i en by, hvor Søren Klingenberg havde lavet aftale med byens sportsbutik, at man kunne få lov til at løbe tværs gennem butikken til en post i baggården. Løbskortet blev rettet til, så passagen foregik gennem butikken.
Flere undrede sig over, at man skulle tværs gennem butikken og nogle undskyldte vist også over for personalet, når de løb gennem butikken. De mere reserverede tog den lange vej rundt til bagen bagved, hvorfra der også var adgang til posten.
Det var et livligt diskussionsemne blandt løberne efterhånden som de kom i mål.
Det almindelige (lange) orienteringsløb blev afviklet i Svanninge Bjerge – ikke at forveksle med Svanninge Bakker. Bjergene ligger på den anden side af landevejen og det hørtes, at der var mange af løberne, der var godt udkørte da de kom i mål. Det kunne også ses på vindertiderne.
Stævnecenteret var etableret på hotel Faaborg Fjord, hvor også overnatningen og bespisning fandt sted. Det var der stor tilfredshed med.
En glædelig overraskelse var det også, at chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj stillede sig til rådighed til at overrække præmier efter sprinten, hvor politidirektør Kit Claudi Grøn Iversen kom og overrakte præmier efter det lange orienteringsløb på 2. dagen.
Dejligt at opleve interessen for politiidrætten blandt ledelse i Fyns Politi.
Resultatlisten kan ses på Aktivitetssiden.

Scroll to Top