politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold 2018

10.09.2018

Sydøstjyllands Politi i samarbejde med Vejle PI stod for at arrangere de Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold, hvor 12 herrehold og 4 damehold havde sat hinanden stævne i Bredballe lidt uden for Vejle, hvor efteråret virkeligt havde sat ind her i slutningen af september måned.

Dagen startede ellers pænst med tørvejr og ingen vind, men det var kun lige til spillerne gik på banen kl. 10, hvor der så blev åbnet op for både vind- og vejrhanerne.

Det afholdt dog ikke spillere fra at yde en fortrinlig indsats og levere noget pragtfuld fodbold, og både i dame- og herreklassen var der spænding om finalepladserne, da de 4 deltagere alle skulle findes på målforskellen.

Både Vejles Old Boys herrer og Sydøstjyllands kvinder havde bedre målscore, så de endte i henholdsvis semifinale og finale.

Finalen for herrerne kom dog til at stå mellem Nordjylland og Vestegnen, som havde så meget respekt for hinanden, at den ordinære spilletid sluttede 0-0, og vi (i silende regn), måtte ud i straffedribling.

Ikke før Nordjylland fik sat sit 10. straffemål ind kunne de udråbes som Danske Politimestre i 7-mands fodbold med cifrene 10-9 og Vestegnen. Så klarede Vestegnens kvinder sig bedre. De kunne efter en 4-1 sejr over Sydøstjyllands kvinder, erklæres for uofficielle vindere af politimesterskabet.

Resultatet kan læses på Aktivitetskalenderen.

Scroll to Top