politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flot resultat af Tabita Hansen ved EM i cykling

10.09.2018

Tabita Hansen leverede en fornem præstation i linjeløbet ved De Europæiske Politimesterskaber og kørte i mål sammen med hovedfeltet få sekunder efter den tyske vinder.

Tabita blev efter målfoto placeret som nr. 11, hvilket er den bedste danske kvindelige præstation i linjeløb nogensinde.

Alle herrerne leverede en fornem indsats og formåede at komme hjem med hovedfeltet med en gennemsnitsfart på 44,5 km/t.

På sidste omgang var flere franskmænd, et par tyskere, en slovener og en hollænder længe i udbrud med op til 30-35 sekunders forspring, men det røde danske tog fik kørt udbryderne ind ved sidste højresving, hvor den senere tyske vinder så sit snit til at slå kontra og køre i mål nogle længder foran resten af feltet.

En stærk indsat og et godt aftryk på løbet af de danske herrer, hvor bedste mand var Jacob Nørgaard på en 20. plads.

En fuldstændig resultatliste vil snarest blive tilgængelig på Aktivitetssiden.

Arrangørerne og USPE – Det Europæiske Politiidrætsforbund erfarede i løbet af søndagen om den tragiske ulykke, hvor kollega Bjarne Djernæs afgik ved døden, hvilket havde fået de danske ryttere til at ytre ønske om at køre løbet iført sørgebind.

De danske ryttere blev derfor af arrangørerne anmodet om at starte linjeløbet forrest, ligesom der ved starten af løbet, blev afholdt et minuts stilhed til ære for kollega Bjarne Djernæs.

En flot gestus til ære for Bjarnes minde.

Scroll to Top