+45 2880 0067          [email protected]

Danske politimesterskaber i 7-mands fodbold 2019

06.10.2019

Fra arrangøren Fyns Politi Idrætsforenings fodboldudvalgsformand Lars Bering har vi modtaget info om de netop afholdte Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold, der blev afviklet på OBs fine nye konstofbaner i Ådalen.

Tørvejr og solskin tilsmilede mesterskaberne, så alle rammer var i fineste orden til fodbold.

21 hold havde tilmeldt sig mesterskaberne, hvilket var over forventning og dejligt at fodbolden igen er i fremgang.

Afbud undgik man ikke – tjenesten kom i vejen – hvilket resulterede i, at herrerne afviklede deres mesterskab i 3 puljer, hvor kun vinderen i puljerne gik videre til en finalepulje, hvor der blev spillet alle mod alle.

Derved blev der ingen traditionel finalekamp og kamp om 3. pladsen, hvilket der er både fordele og ulemper ved. Fordelen er dog, at bronzekampen, der ofte kan være kedelig, nu fik et anderledes forløb, da hver kamp handlede om sejr.

Da kampene var ovre og “røgen havde lagt” sig, stod Bellahøj/OSA tilbage som vinder og dermed Dansk Mester 2019.

Kvinderækken blev afviklet i 1 pulje, hvor man sluttede af med finalekamp mellem nr. 1 og 2 og bronzekamp mellem 3 og 4.

Vinder og Dansk Mester blev Sønderjylland.

Alle resultater fremgår af Aktivitetssiden.