+45 2880 0067          [email protected]

DM og NM i marathon 2019 i Odense

06.10.2019

Fyns PI og DPIF var arrangører af både Dansk Politimesterskab og Nordisk Politimesterskab d. 29 september i forbindelse HCA maraton i Odense.

Island, Norge, Sverige og Estland stillede op til mesterskaberne med både kvinder og mænd, som en del af godt 1300 marathonløbere.

Udover vore egne mesterskaber var løbet også officielt DM for civile.

I vores DPM blev rækkefølgen hos kvinderne: 1 – Carina Jessen, Sydsjælland & Lolland Falster, 2 – Louise Pernille Christensen, PI København, 3 – Pernille Radsted, Fyns PI.

Hos herrerne var rækkefølgen: 1 – Thorkild Sundstrup, PI Aarhus, 2 – Kristian Nerstrøm, Vestegnen, 3 – Jesper Greve, Viborg PI.

I det nordiske politimesterskab hos kvinderne blev Kaisa Kukk, Estland, igen nordisk mester, med Carina og Louise som nr. 2 og 3. I den nordiske holdkonkurrence blev det til en klar 1.plads til Carina, Louise og Pernille foran Norge.

Thorkild Sundstrup, PI Aarhus, genvandt også sit nordiske mesterskab foran 2 nordmænd. I holdkonkurrencen, hvor de 4 bedste løbere tæller, blev Danmark henvist til 2. pladsen af Norge, der var sammenlagt 4 minutter hurtigere. Den fjerde deltager for Danmark var Jesper Eberhard, Nordjylland.

I det civile DM blev Carina sammenlagt nr. 2 – kun slået med 1 minut og 38 sekunder af vinderen fra Sparta.

Vore 3 piger, Carina, Louise og Pernille, vandt guld for hold – mere end 1 time bedre end løberne fra Sparta.

Herrerne, med de 3 hurtigste, fik også en flot placering med en 3. plads.

Alt i alt en fantastisk løbedag i forbindelse med et rigtigt godt arrangeret stævne af Fyns PI og HCA Marathon.