politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danske politimesterskaber i halvmaraton 2023

08.05.2023

Lørdag den 29. april afholdt DPIF og FPI Danske politimesterskaber i halvmaraton. Det var forrygende vejr, og til start havde nogle super motiverede løbere. Der var lagt op til en smuk og let kuperet rute på veje og grusstier. Claus Andrés nærmest fløj afsted fra start, og blev vinder af Mesterskabsrækken og klasse 2. Jacob Raft og Tobias Kromann kom ind på 2. og 3. pladsen. Hos kvinderne var Emilie André første løber over målstregen på ”Thulebasen”. Sofie Eriksen og Anne Mai Madsen kom ind på 2. og 3. pladsen. Nogen af løberne beskrev efterfølgende ruten som et ”bjergløb”, hvilket Torben Klose måtte høre en del for  Vi havde fantastiske hjælpere, så alt i alt var det en rigtig god dag. Samlede resultater og billeder kan ses på Politisport.dk