politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

De Europæiske Politimesterskaber i marathon i Dublin, Irland

28.10.2018

De Europæiske Politimesterskaber i marathon er netop afviklet søndag den 28. oktober i Dublin, Irland. Mesterskaberne var indlagt som en del af Dublin marathon, der lokalt kaldes “The Friendly Marathon”. Der var i omegnen af 20.000 tilmeldte løbere og Irlands Politiidrætsforbund havde gjort deres bedste for at løberne var synlige i løbet med startgruppeplacering umiddelbart bag de inviterede eliteløbere.

Der var tilmeldt 137 politiidrætsfolk fra 21 nationer, hvilket var flot.

Danmark stillede med 11 løbere og alle gennemførte – de fleste med resultater, der passede med egne forventninger, og enkelte måske en smule skuffede.

Flere løb dog personlige rekorder, så overalt var der stor tilfredshed med den danske trups indsats.

Beste danske resultat blev opnået – ikke uventet – af PI-Aarhus løberen Thorkild Sundstrup i den uofficielle tid 2.28.15 og dermed en samlet 5. plads i mesterskabet. I selve marathonløbet rakte denne tid til en samlet placering på herresiden som nr. 28.

Bedste danske resultat på spindesiden blev opnået af Carina Jessen i tiden 3.15.55 (uofficiel). Hendes placering i mesterskabet kendes ikke i skrivende stund, men samlet i løbet opnåede hun en placering blandt kvinderne som nr. 1376.

De uofficielle tider er som følger for kvinderne: N.K. Vestergaard – 3.20.18, Lisa Skov Nielsen – 3.17.56, L.P. Christensen – 3.20.50 samt Pernille Radsted – 3.20.53.

Hos herrerne: K.T. Nerstrøm – 2.45.02, Martin Gravesen – 2.58.59, Claus bæk Andrés – 2.49.17, Jesper Greve – 2.43.58 samt Diego Armando Ayoubi – 2.52.21.