politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

De Nordiske Politimesterskaber i håndbold afholdt med succes i Aarhus

05.06.2017

Aarhus PI og DPIF var værter i pinsen i dagened 2.-5. juni i Søften Kultur- og Idrætscenter, hvor De Nordiske Politimesteskaber for damer og herrer blev afviklet med deltagelse af Island, Norge og Danmark.
De gode faciliteter i Søften gav et godt grundlag for en masse god håndbold henover pinsen, hvor holdene gav den fuld gas i alle kampe, og hvor der blev spillet noget rigtigt godt håndbold.
Hos damerne havde Danmark hele 9 debutanter i landsholdsddragten. Efter sejr over Island og et knebent nederlag mod Norge, som Danmark tidligere har haft store problemer med, blev det til velfortjente sølvmedaljer for dameholdet, men klar fremgang at spore på det danske hold, hvilket lover godt for næste års Europamesterskaber, der holdes i Tyskland i Göppingen.
Herrerne havde 3 nye ansigter med og sejrede først over Norge og derefter mod Island, så de velfortjent kunne kåres til Nordiske Mestre og dermed genvandt mesterskabet.
Alle landsholdsdebutanter fik overrakt DPIF´s landsholdsnål efter de sidste kampe.
Rigtigt dejligt at så mange nye unge kollegaer vælger at bruge tid og energi på at deltage i landsholdssammenhæng på trods af en til tider hektisk hverdag med mange andre gøremål.
En stor tak til Aarhus PI for et meget stort stykke arbejde i forbindelse med planlægning og gennemførelse af hele arrangementet.
Fuldstændig resultatliste samt fotos vil snarest tilgå af hjemmesiden.

Scroll to Top