politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Tyskland var for stærke i EM-finalen

07.06.2017

Det lykkedes ikke for det danske håndboldlandshold at stige op på det øverste trin til guldmedaljen ved de netop afsluttede Europæiske Politimesterskaber i håndbold, der blev afviklet i Silkeborg med finale lørdag.
Danmark, der var sølvmedaljevindere fra seneste EM i Tyskland, havde efter en god turnering og en sikker sejr over Norge i semifinalen, fået sået et lille håb om, at det meget stærke tyske hold kunne udfordres.
Det var dog en lille streg i regningen at holdet unge nytilkomne stærke stregspiller Mikkel Dons, havde pådraget sig en knæskade og derfor ikke kunne spille finalen.

I finalen stod det dog ret hurtigt klart, at Tyskland ikke havde tænkt sig at vige guldpladsen om at være Europas stærkeste politilandshold i håndbold. Holdet valgte finalen til at spille det bedste holdet kunne formå og alene det faktum at de spillede de 60 minutter uden en eneste synlig teknisk fejl af holdet, vidner om et meget godt sammenspillet landhold, der da også overspillede Danmark og vandt med de sikre sejrscifre 36-20.
Danmark må således vente 4 år mere til at udfordre det tyske hold på EM-titlen.

Mesterskaberne fik følgende rangorden:
Guldvinder og europamester: Tyskland
Sølvvinder: Danmark
Bronzevinder: Frankrig
Nr. 4: Norge
Nr. 5: Ungarn
Nr. 6: Grækenland
Nr. 7: Schweiz
Nr. 8: Østrig

Scroll to Top