+45 2880 0067          [email protected]

DM i bowling i Kruså

26.05.2019

De Danske Politimesterskaber i bowling blev afviklet som GrænseBowling i Kruså med beskedne 24 deltagere fordelt på 18 herrer og 6 damer.

På trods af de beskedne fremmøde, så blev mesterskaberne særdeles spændende og med mange overraskelser i løbet af mesterskabsdagen.

Flere deltagere gav udtryk for, at det var et vanskeligt sted at spille, hvilket resultaterne da også bar præg af.

Hos damerne var det sidste års mester Lena Dahl, der ikke overraskende spillede sig problemfrit frem til finalen mod Anette Elling. Den kamp vandt Lena overbevisende med 141 væltede kegler mod Anettes 106.

Herrernes finale gav lidt overraskelser, da Peter Christensen efter en suveræn kvalifikationsrunde, ikke formåede at følge op på det og kvalificere sig hele vejen til finalen, der blev et anliggende mellem Carsten Gydesen og Kim Christensen med Carsten som mester efter en meget tæt affære og først afgjort i 10. rude, hvor Carsten væltede ialt 160 kegler mod Kims 151.

Øvrige resultater kan ses på Aktivitetssiden.