politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DM i golf 21.- 22. august 2023

Tekst: Johnny Enevoldsen, Nordsjællands PI.

2023 blev et mindeværdigt år for de danske politimesterskaber i golf. Afholdt på den idylliske bane, Simons Golf i Nordsjælland, blev spillerne og tilskuerne vidner til intense øjeblikke og uforglemmelige præstationer.

Tiltagende spænding blev mærkbart, da spillet udfoldede sig i de tre kategorier: Mesterrækken, damerækken og herrerække A. En helt særlig dimension blev tilføjet i mesterrækken, hvor far og søn, Carsten Ekstrøm fra Vestegnens PI og Mathias Ekstrøm fra PI København, slog ud på sidste hul på andendagen med ens scores.

Blot en enkelt sag efter fulgte Jakob Kristensen, hvis eneste chance for at vinde var en birdie på hul 18, kombineret med bogeys fra begge Ekstrøms. Men skæbnen ville det anderledes. Mens Jakob og Carsten begge afsluttede med pars, endte Mathias med en bogey. Dette betød, at Carsten Ekstrøm, imponerende nok, blev dansk politimester for femte gang i træk med en samlet score på 155 slag over to runder.

I damerækken brillerede Line Imer Hedegaard fra PI København. Med en bemærkelsesværdig score på 91 slag over en enkelt runde, sikrede hun sig titlen som dansk politimester i damerækken.

Endelig blev herrerække A domineret af Morten Frejlev Koefoed fra PI København, som triumferede med 37 stableford point.

Dette mesterskab blev ikke kun en fejring af individuelle færdigheder, men også en påmindelse om samhørighed, rivalisering og passion for sporten. Et stort tillykke til vinderne.

Scroll to Top