politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DPIFs guldnål til Jens Carl Nielsen, Nordsjælland

26.05.2021

Guldnålen – den højeste anerkendelse, Dansk Politiidrætsforbund kan tildele sine medlemmer – blev den 28. april 2021 overrakt til Jens Carl Nielsen som belønning for hans mangeårige virke i forbundet. Grundet Covid-19-restriktionerne måtte politidirektøren træde til og bistå idrætsforbundet med at overrække hædersbevisningen.

Dansk Politiidrætsforbund har tildelt Jens Carl Nielsen, mangeårig repræsentant for Nordsjællands Politi i idrætsforbundets hovedbestyrelse, den højest mulige anerkendelse for hans arbejde i foreningen. Jens Carl fik derfor den 28. april 2021 overrakt den særlige guldnål af politidirektør Jens-Christian Bülow, da Covid-19-restriktionerne afholdt idrætsforbundet fra at forestå overrækkelsen.


Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at overrække guldnålen til Jens Carl, som gennem mange år, har bidraget med stort engagement og arbejdsomhed i politiidrætsforbundet. Jens Carl har været med til at sætte Nordsjællands Politi på landkortet i idrætsregi, og han fortjener om nogen at blive hædret for sin store indsats, lyder det fra politidirektør Jens-Christian Bülow.I indstillingen til modtagelsen af hædersbevisningen står der om Jens Carl Nielsens indsats blandt andet følgende:

”Du har gennem årene været ophavsmand til mange danske politimesterskaber i bl.a. badminton/skydning, og håndbold, samt adskillige orienteringsløb og golfstævner. Samtidig har du organisatorisk formået at samle politiidrætsforeningerne i Nordsjælland til én samlet politiidrætsforening, nemlig Nordsjællands PI. En præstation, hvor traditioner og holdninger har krævet megen diplomati og organisatoriske evner for en succesrig sammenlægning”.


Jens Carl, som til hverdag er daglig arbejdsmiljøleder i Nordsjællands Politi, har altid haft en forkærlighed for håndbold, og det vidner hans præstationer i Dansk Politiidrætsforbund da også om. Han har nemlig gennem en længere årrække fungeret som dommer ved de europæiske politimesterskabet i den folkekære sportsgren. 

DPIFs guldnål overrækkes af PD Jens-Christian Bülow
Om sin tid som repræsentant for Nordsjællands Politi i Dansk Politiidrætsforbund samt modtagelsen af guldnålen siger Jens Carl Nielsen selv: 

- Jeg er meget beæret over tildelingen og takker mange gange for hædersbevisningen. Det har altid været en fornøjelig affære at være en del af politiidrætsforbundet, både som deltager og arrangør, og forhåbentlig er guldnålen et udtryk for, at de mange medlemmer, jeg har haft kontakten med gennem årene, har været tilfredse med min indsats. Min rolle i politiidrætsforbundet har skabt mange store og gode oplevelser både i Danmark og i udlandet, som jeg mindes med glæde, og derfor vil jeg også fortsat bidrage til politiidrætten i Nordsjælland og i DPIF.

DPIF ønsker tillykke med hæderen.

Scroll to Top