politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flot 5. plads til Lasse Skifter ved EM i brydning

23.10.2017

Dansk Politiidrætsforbunds var repræsenteret ved de Europæiske Politimesterskaber i brydning ved Lasse Skifter i 75-kg. klassen fra PI-København og den internationale UWW-dommer (United World Wrestling) Thomas Nielsen, ligeledes fra PI-København.

Mesterskaberne blev afviklet i Slovakiets hovedstad Bratislava den 22.-23. oktober.

Lasse vandt sin første kamp mod en østriger og tabte derpå til italiener, der senere vandt i semifinalen over græker og dermed gik hele vejen til finalen.
Det betød så, at Lasse genindtrådte i turneringen og vandt over en ungarer og dermed banede vejen for en kamp om bronze med grækeren.
Desværre lykkedes det ikke at nedkæmpe grækeren, der vandt kampen i løbet af 55 sekunder med 8-0 i 1. perioden.
Dermed endte Lasse på en flot 5. plads ud af 10 brydere i 75-kg klassen. Der var tale om et stærkt felt af internationale brydere.
Tyskland var suveræne ved disse brydemesterskaber med hele 5 guldmedaljer ud af 6 mulige. Kun den tungeste klasse – 130 kg – blev tabt.

Thomas Nielsen klarede de indledende kampe meget flot, hvorfor han blev udtaget til at dømme de efterfølgende kampe, hvor han både var på madrassen under bronzekampe og finalekampe. Dommerstandarden var meget høj til stævnet, idet der ikke blev anvendt nationale dommere, men kun dommere med international licens – herunder dommere, der havde dømt ved de olympiske lege.

Andet foto: Lasse Skifter i 1. kamp mod østriger.