politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets mandlige idrætspræstation i Europa 2015-16

11.10.2017

….er dansk. Ved kongressen i Det Europæiske Politiidrætsforbund, der blev afholdt lørdag den 8. oktober i Tysklands hovedstad Berlin, skulle der ske kåring af periodens bedste mandlige og kvindelige idrætspræstation samt Fair Play-pris.
Årets bedste mandlige idrætspræstation gik til Europamesteren i bordtennis i single – Daniel Bjørneboe Fynsk fra PI-København, der ved de Europæiske Politimesterskaber i Varna i Bulgarien i maj måned 2015 havde stor succes sammen med det danske bordtennishold.
Daniel vandt som nævnt guld i single efter en ganske suveræn turnering, hvor han ikke tabte en eneste kamp. Desuden var han med til at vinde bronze i holdturneringen for Danmark, hvilket også var en helt enestående præstation af det danske hold, der foruden Daniel bestod af Morten Edelbo og Henrik Laxby.
Daniel vandt ved Europamesterskaberne 4 år forinden sølv i single.
Daniel blev hædret for sin fine præstation samt fordi han er en pryd for sin sport og med sit venlige og imødekommende væsen er en god repræsentant ikke alene for sin sport, men også for de værdier politisporten gerne vil kendes for.

Kongressen i øvrigt var en stor succes for Norden, der fik valgt repræsentanter på vigtige poster i eksekutivkommiteen og i teknisk komite.
Norden havde opfordret Dansk Politiidrætsforbund til at lade Gunnar Andersen gå efter genvalg til eksekutivkomiteen og posten som vicepræsident, hvilken post blev sikret med overbevisende 32 stemmer af 57 stemmeberettigede. Desuden fik Nordisk Politiidrætsforbund indvalgt formanden for Finlands Politiidrætsforbund Marko Törmanen i eksekutivkommiteen på den ledige post. Ingen havde meldt sig som kandidater, så det skulle forsøges på kongressen. En østrigsk og ungarnsk kandidat meldte sig og Norden samlede opbakning til Marko Törmanen fra Finland, der blev valgt med det overbevisende stemmetal af 32.
Til Teknisk kommite fik kasserer Ole Jacobsen genvalgt med imponerende 48 stemmer af 55.

Tillykke til alle.

Scroll to Top