politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Kolding danske mestre i mixvolley 2014

24.10.2014

I de for volleyspillerne så velkendte rammer i Spentrup Hallen og i kantinen på politigården i Randers blev dette års sidste danske politimesterskaber afviklet.
Efter et par dage med seværdig volley blev først Aarhus 2 kåret som vindere af A-rækken. Det lykkedes efter flere års tilløb at få vekslet adskillige 2. pladser med den mere eftertragtede 1. plads. Stort tillykke til Aarhus 2.
De 2 afsluttende kampe om titel og guld- samt sølv og bronzemedaljer stod mellem 4 særdeles jævnbyrdige hold. I kampen om bronze tabte et godt fightende Esbjerg hold til et ligeså godt fightende hold fra Herning, hvor den ene af pigerne havde fået et mindre hold i ryggen og kun med stort besvær kunne bevæge sig på banen. Herning vandt efter 3 meget tætte sæt og fik fortjent bronze.
Finalen mellem Aarhus 1 og Kolding var helt tæt og til tider også meget intens. Efter 3 tætte sæt og mange gode smash, opsamlinger og returbolde kunne Kolding fortjent få overrakt guldmedaljer, mens Aarhus ligeså fortjent fik sølvet med til Aarhus.
Resultatliste kan ses under aktivitetskalenderen.
Tak til formand Troels Aagaard og kasserer Torben Olesen og de andre hjælpere for et godt arrangement, hvor der som sædvanlig var sørget for at der også var tid og plads til det sociale samvær på Randers politigård.

Scroll to Top