politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Kolding Open tennis 2023

14.06.2023

Torsdag den 8. juni, i fantastisk tennisvejr, mødte 9 håbefulde tennisspillere op på det fine anlæg i Kolding til en omgang tennis krydret med socialt samvær. 3 spillere blev seedet, og eller blev der lavet 2 puljer, hvor der i korte kampe blev spillet alle mod alle. I den første kamp kom dagens overraskelse, da Niels Mørk slog Reza Gavanchi, som lige skulle i gang efter en skadeperiode og en længere køretur. Reza var nu presset, men det skulle vise sig, at det kunne han sagtens stå for, da han uden problemer vandt resten af dagens kampe. I de øvrige kampe i pulje 1 blev der spillet på livet løs med masser af gode bolde. I pulje 2 var favoritterne til at gå videre René Lassen og Villy Dahlgaard, og de stod for presset. I den indbyrdes kamp vandt Rene med 6-3.

Nr. 1 og 2 fra hver pulje gik videre til semifinalerne, mens de resterende blev samlet i en stor pulje, hvor de spillede mod de resterende fra den modsatte pulje.
I semifinalen gjorde Reza kort proces med René med 6-1. I den anden semifinale var der mellem Niels og Villy til gengæld meget spænding. En net ruller reddede Niels fra at komme bagud 2-0, men han fik vendt det og kom foran 5-3 efter flere lige partier. Nu iværksatte Villy et flot comeback med blandt andet hans tordenserv og flere flotte slag. Med et es afværgerede han en matchbold og bragte sig ind i kampen til 5-5. I tiebreak missede Niels yderligere 3 matchbolde, før han fik den lukket med 7-5.
I finalen fik Reza revanche mod Niels, som lige nøjagtig fik afværget et ydmygende æg, og kampen endte 6-1.
Det var en god dag og der manglede ikke forplejning og der blev uddelt lidt lodtrækningspræmier.
Læs endnu mere om arrangementet i næste udgave af idrætsbladet.

Scroll to Top