politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Lodtrækning til EM i håndbold for kvinder 2018

10.12.2017

Torsdag den 7. december blev der foretaget lodtrækning til næste års europamesterskaber i håndbold for kvinder, der afvikles i Tyskland i Göppingen i dagene 12.-19. marts 2018.
Lodtrækningen fandt traditionen tro sted i Det Europæiske Håndboldforbunds hovedsæde i Wien, hvor håndboldforbundet er vært for lodtrækningen.
Tyskland som vært, placeres forlods i gruppe A og Norge som regerende europamester placeredes i gruppe B.
Derudover var Frankrig, Østrig, Schweitz, Ungarn, Holland og Danmark kvalificerede til at deltage i mesterskabsslutspillet.
Holdleder Maria Lundgaard deltog, sammen med DPIFs generalsekretær Ole Jacobsen, der samtidig er Det Europæiske Politiidrætsforbund teknisk ansvarlige for håndbold, i lodtrækningen.
Maria blev udset til at være “lykkens gudinde” og skulle så forsøge efter bedste vis at trække de “rigtige” hold op af glasbowlen.
Som det fremgår af foto, så lykkedes det nogenlunde – set med danske øjne, hvor Danmark kom i gruppe B med de regerende norske mestre, som vi formåede ved det seneste nordiske mesterskab i sommerende 2017, at spille lige op med. Der foruden blev Østrig og Holland placeret i gruppe B, så alt i alt en fin lodtrækning for Danmark.
Tyskland, Frankrig, Schweitz og Ungarn blev trukket ud i gruppe A.

Et spændende mesterskab venter pigerne, og det skal blive spændende at følge foreberedelserne og slutspillet, hvor vi håber Danmark kan stille med et slagkraftigt mandskab.

Scroll to Top