politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Mindeord for Magnus Buhl Hansen

04.10.2019

Det er med stor sorg, at Dansk Politiidrætsforbund modtog meddelelse om, at Magnus Buhl Hansen, Københavns Politi, havde mistet livet i forbindelse med en trafikulykke i tjenesten.

Ud over at være en fantastisk kollega, var Magnus også meget kendt i politiidrætten – både som aktiv, som træner og som leder.

Da Magnus var tjenestegørende hos Syd- og Sønderjyllands Politi, blev han i foråret 2015 valgt til at være foreningens repræsentant i Dansk Politiidrætsforbunds hovedbestyrelse, og han deltog for første gang i DPIF’s hovedbestyrelsesmøde i maj måned 2015.

Senere blev Magnus stationeret i Københavns Politi, men han var heldigvis ikke langt væk fra os i idrætsforbundet, for fodbold var hans store passion. Han blev med sine fine kvalifikationer naturligt tilknyttet som træner for det danske politikvindelandshold i fodbold. En post han på bedste vis bestred indtil den tragiske ulykke brat satte en stopper for hans virke.

Ved de nordiske politimesterskaber i fodbold i Norge i 2015 og igen i en kvalifikationskamp mod Irland i efteråret 2015, stod Magnus i spidsen for politikvindelandsholdet, og med sejren over Irland formåede Magnus at kvalificere kvinder til finalerunden ved de Europæiske Politimesterskaber i Prag i 2016.

Det var i øvrigt ved de Nordiske Politimesterskaber at Magnus fik debut som spiller – ikke på politikvindelandsholdet, men på politiherrelandsholdet, der var ramt af mange skader, og som den mest selvfølgelige ting, så sprang Magnus til da holdet var i bekneb for spillere.

Det sociale omkring politiidrætten betød meget for Magnus. Det betød mindre at vinde, blot man havde ydet sit bedste. Dette levede han selv op til ved bl.a. at deltage i flere af politiidrættens andre discipliner, og på den måde være foregangsmand.

Ud over at være en fantastisk kollega, var Magnus en stor humørbombe og humørspreder. Der var altid smil i hele ansigtet på ham, og han formåede ved sit væsen at skabe en rigtig god stemning overalt omkring sig, og han var frem for alt utrolig vellidt af spillere, de øvrige trænere og fodboldudvalgsmedlemmer og os andre i forretningsudvalg og hovedbestyrelse.

Magnus blev kun 35 år. Han efterlader sig hustru og et mindreårigt barn. Vores tanker går i denne svære tid til Magnus’ hustru og familie.

Æret være Magnus’ minde.

Efterskrift:

Fredag den 15. november 2019 spiller det danske politikvindelandshold en kvalifikationskamp til finalerunden til næste år Europæiske politimesterskaber i fodbold.

Danmark spiller mod Ungarn på Blue Water Arena i Esbjerg, og kampen vil blive afviklet til minde om Magnus. Vi opfordrer så mange som muligt til at komme og støtte op om holdet og være med til at mindes Magnus.

Dansk Politiidrætsforbund.

Scroll to Top