politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Mountainbike vintercuppen er skudt i gang i Esbjerg

02.11.2017

Vi har modtaget følgende fra Anders Pille, Esbjerg PI:

“Så blev MTB vintercuppen igen i år skudt i gang, og denne gang af Esbjerg PI på en ” rigtig ” mtb rute i Sdr. Plantage ved Varde.
Vi havde på forhånd ” budt op til dans ” ved i indbydelsen at annoncere at Sdr. Plantage og ruten som løbet afvikles på benyttes til UCI løb på MTB. Dog undlod vi i indbydelsen at nævne navne på passager som, ” slugten, den stejle og sandkassen ” for ikke at skræmme nogen væk på forhånd, idet tanken var at give alle en mulighed for at køre en udfordrende rute med flow, men hvor der på de stejle eller tekniske op og nedkørsler også var mulighed for en B rute. Dermed syntes vi, at ruten gav den tekniske og modige rytter mulighed for at teste talentet af og den rolige, eller fornuftige rytter mulighed for at komme godt rundt og lige så vigtigt sikkert i mål.
Af erfaring ved vi at deltagernes tekniske kunnen og mod spænder lige fra nybegynderen til licens ryttere.
Af den livlige snak efter løbet, hvor der blev grinet og ruten rost i høje toner er jeg sikker på, vi kom godt i gang med vintercuppen. Det hele selvfølgelig hjulpet godt på vej af et fantastisk efterårsvejr og elektronisk tidtagning, så rytterne efterfølgende kunne sammenligne tider og se, hvor løbet enten blev vundet eller tabt.
Arrangementet blev rundet af på militærets kaserne i Varde, med hygge og præmieoverrækkelse og for nogle dagens næste højdepunkt, kasernens buffet… (det var der flere som huskede fra sidste gang og glædede sig til)
Vintercuppen består af 5 – 6 afdelinger arrangeret af forskellige idrætsforeninger, og der dystes i forskellige aldersklasser, dame og begynderklasse, så alle får en ligeværdig kamp, når der i sidste ende skal findes en samlet vinder for hver klasse.
Jeg håber, at flere kan få lyst til at deltage, for der er plads til alle, nybegynderen, eksperten, dem i dårlig form og dem i god form.”
Resultatet kan ses under “Aktivitetskalenderen”.

Scroll to Top