politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Esbjerg dansk mester i mixvolley 2017

26.10.2017

De Danske Politimesterskaber i mixvolleyball blev heldigvis også afholdt i år. Det så ellers ikke lovende ud, da deadline for tilmelding nærmede sig. Kun få hold havde tilmeldt sig, men efter en ihærdig indsats fra flere af kollegerne ude i landet, så lykkedes det til sidst at møde i Vejle med i alt 7 hold.
Vestegnen stillede med hele 3 hold, Syd- og Sønderjylland med 2 hold, Aarhus med 1 hold og Sydøstjylland med 1 hold.
Holdene blev inddelt i en Mesterrække og en A-række. Med 3 hold i A-rækken var der desværre kun udsigt til, at hvert hold skulle spille 2 kampe, og de ville dermed være færdige inden frokost. Men folk var kommet for at spille volleyball og alle holdene i A-rækken tog lige en ekstra runde, så alle fik spille 4 kampe, inden Vestegnen 3, som ubesejret kunne erklæres for vinder af A-rækken.

Heller ikke Mesterrækken lå på den lade side, 3 kampe til hvert hold var ikke nok, Inden første kamp blev fløjtet i gang, havde holdene aftalt at de skulle spille finalekamp og ligeledes om 3. og 4. pladserne.
Efter de 3 indledende kampe stod kampen om bronze mellem Aarhus og Vestegnen 1, hvor Aarhus efter 3 tætte og nervepirrende sæt, kunne hente bronzemedaljerne hjem til Aarhus.
I finalen stod Esbjerg og Sydøstjylland over for hinanden, og også her blev det en neglebidende spændende kamp.
Esbjerg lagde ellers hårdt ud og med et vindersæt på 25-11, så det ud til at Sydøstjylland måtte tage til takke med sølv allerede her. Men i et intenst og stjældent set spændende andet sæt, hvor pointene gik fra side til side, trak Sydøstjylland det længste strå og vandt sættet med 25-21.
Tredje og afgørende sæt blev lige så spændende, men mod slutningen af sættet, havde Esbjerg den fornødne styrke og energi til at hente slutsættet hjem med en sejr på 25-17, og således sikrede sig det Danske Politimesterskab i mixvolley 2017.

Arrangørerne havde v algt at bruge 4 professionelle dommere, og der skal fra både arrangører og spillere lyde en kæmpe stor tak til alle 4, som leverede en yderst professionel og stærk indsats, hvor de fra start af lagde en linje, så der var taget højde for, at niveauerne for spillerne var forskellige. Således blev der derfor ikke dømt for små fejl, som ellers ville være et fløjt værd, hvis det havde været professionelle kampe. Dermed skabte dommerne også en fornøjelig sportsdag for alle deltagerne, uanset hvilket niveau man var på.

Resultaterne kan ses på Aktivitetskalenderen.

Scroll to Top