politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Lodtrækning til EM i herrehåndbold 2012

25.04.2012

Tirsdag den 24. april blev der foretaget lodtrækning til puljeinddelingen ved de kommende Europæiske Politimesterskaber i håndbold for herrer, der finder sted i Tyskland i Göppingen.
Lodtrækningen blev foretaget på Det Europæiske Håndboldforbunds hovedkontor i Wien, Østrig og under overværelse af repræsentanter fra de deltagende lande.
De 3 nordiske lande, Sverige, Norge og Danmark, var alle enige om, at det ville være godt at undgå at havne i puljen med Tyskland eller Frankrig. Hvis man var rigtigt heldig, så helst at undgå at møde de 2 hold i starten af turneringen.

Lodtrækningen magede sig særdeles heldig for Danmark, der ellers ikke ved tidligere mesterskaber, har været tilsmilet af lodtrækningsheld.
Lodtrækningen placerede værtslandet Tyskland i pulje A sammen med Frankrig, Norge og Schweitz. Åbningskampen bliver herefter mellem Tyskland og Norge.
I pulje B blev følgende lande trukket op af glasbowlen: Tyrkiet, Ungarn, Danmark og Sverige. Danmark spiller mod Tyrkiet, Ungarn og Sverige i nævnte rækkefølge, hvilket også må siges at være optimalt.

Det vil være en jysk underdrivelse af de større, ikke at fastslå, at håndboldudvalgets formand Lars Bock var rimeligt tilfreds med lodtrækningen.

Du kan læse mere om det kommende mesterskaber på hjemmesiden www.epm-handball.dk, hvor du også kan hente adressen til din smartphone.

Scroll to Top