USPE Medal of Honour til Hans Hoffmann.

15.12.2022

Dansk Politiidrætsforbund havde i forbindelse med De Europæiske politimesterskaber i landevejscykling, indstillet Hans Hoffmann, Sydøstjyllands politi, til at modtage denne hæder.
USPE havde dog lige “overset” indstillingen til selve arrangementet, hvorfor DPIF først fik medaljen, diplom og gave med hjem fra kongressen i Wien i slutningen af november.
Hans fik derfor overrakt sin hæder af politidirektør, Jørgen Abrahamsen, og næstformand i DPIF, Jens Claumarch, mandag d. 12. december, hvor Hans var kaldt “på tæppet” – uden at vide hvorfor!
Hans har været aktiv i europæisk politisport i 40 år:

1982 – Atletik i Schweiz – 800 og 1500 m løb (Hans har stadig dansk politirekord på 1500 m).
2004 – Cykling i Østrig.
2008 – Cykling i Holland.
2012 – Cykling i Frankrig.
2022 – Cykling i Danmark som arrangør.

Stort tillykke til Hans med hæderen.

Flere nyheder

 • Antvorskovløbet blev en varm oplevelse.

  Antvorskovløbets 11. udgave blev den 16. august en realitet, da gode kollegaer og interne rivaler mødtes til dyst i Harrested ved Fuglebjerg på Sjælland. Der var 52 tilmeldte til dagen, der i den grad var påvirket af den hedebølge, der har ramt landet. Temperaturen var høj fra morgenstunden, uagtet der var lidt skyer på himlen og enkelte regndråber. Antvorskovløbet var i år et godt lille samarbejde mellem FSK (Firma Sport København) og SPI. Det var således Hanne Fogh fra FSK der kringlede banerne og Peter Wihan, der stod for det praktiske. Stævnecenter var for første gang i Sørbyhallen, der stod med både sandwich og varm ret til løberene. Energi var der bestemt også brug for, da det var en varm omgang på de fine baner. Grundet skovarbejde i månederne op til løbet, var skoven i sig selv lidt af en modstander og løberne kunne også føle, at der skulle arbejdes lidt for at komme frem. Heldigvis kom alle sikkert igennem og der var tilfredshed med baner og stævnet som helhed. ’ Præmierne blev fordelt på sædvanlig vis og den heldige vinder af årets gavekort blev SPI’s egen Katja Ribold.

  Læs nyheden
 • Flot indsats af Danmarks kvindelandshold i fodbold til EM

  Fra trænerteamet har vi modtaget følgende om kvindernes indsats ved Europamesterskaberne i fodbold, der blev afviklet i Trondheim i Norge: ”Danmarks målsætning var allerede opfyldt efter den flotte 3-1 sejr i åbningskampen mod Tjekkiet, hvortil alt blev sat ind mod Frankrig og Norge. På trods af en vovet taktik mod Frankrig og en helteindsats mod Norge, var det lige nøjagtigt ikke nok til en semifinaleplads, da begge kampe blev knebent tabt med 2-1. Så tæt på, på trods af Danmark var i en decideret dynamitpulje. Efter 3 kampe på 3 dage, var der ikke mere benzin på tanken, og Danmark endte med endnu et smalt nederlag til Storbritannien om 5.-6.-pladsen. Trænerteamet kan se tilbage på et EPM med stor tilfredshed, hvor en fantastisk gruppe kvinder har sået frø om en ny æra for dansk politifodbold.”

  Læs nyheden
 • DPIF’s samarbejdspartner Lån & Spar er danskernes favoritbank

  4379 danske bankkunder blev spurgt, hvilken bank, de har mest tillid til. Det resulterede i en flot førsteplads til Lån & Spar, som Dansk Politiidrætsforbund er medejere af. Som medlem af Dansk Politiidrætsforbund kan du få særlige fordele. Læs mere her

  Læs nyheden