politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Politidirektørforeningens ildsjælepris 2021, Morten

21.02.2022

ovedbestyrelsesmedlem i DPIF – Peter Wihan, indstillede Morten Adamsen Jensen, Nykøbing Falster, til årets ildsjælepris 2021 med følgende ord:

“Morten Jensen har gennem en årrække været kasser for Nykøbing PI. Et hverv han har varetaget pligtopfyldende og til stor glæde for foreningens medlemmer. Denne vigtige funktion har han desuden varetaget, mens han samtidig har været meget aktiv i forbindelse med at arrangere DPM’er og andre gode tiltag i foreningen.

I en relativt lille forening som Nykøbing PI er det utroligt prisværdigt at have en dygtig og dedikeret kassér, der samtidig kan finde tid til andre gøremål i foreningen. Morten viste dette med al tydelighed, da han i 2020 med kort varsel overtog arrangørrollen af DPM i 7 mandsfodbold og DPM i håndbold. Begge stævner blev udsat, men Morten gennemførte begge stævner i 2021 til stor glæde for de deltagende.

Foreningen vil bestemt ikke være den samme uden Morten A. Jensen, og hans mange års engagement i foreningen gør, at vi finder ham særdeles egnet som kandidat til ildsjæleprisen.”

Politidirektør Lene Frank og cpi. Lars Harvest tog den 3. februar til stationen i Nykøbing F, hvor de havde aftalt med lederen af Lokalpolitiet, pk. Kent Edvardsen, at han kaldte sine medarbejdere sammen til kaffe og kage. Og til stor overraskelse for alle, og særligt Morten Adamsen Jensen blev meget overrasket, da hans navn blev nævnt. Han blev meget glad for “prisen” og de tilhørende gaver fra DPIF.
Dansk Politiidrætsforbund ønsker tillykke med prisen.

Scroll to Top