politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Politidirektørforeningens ildsjælepris 2023, Nikolaj

Erik T. Hejlesen, HB-medlem i DPIF, indstillede, Nikolaj Kjærsgaard fra PI København og medlem af badmintonudvalget i DPIF, til årets ildsjælepris 2023 med følgende ord:

Nikolaj sidder i badminton udvalget under DPIF og har gjort det siden 2009. Inden Nikolaj kom i badmintonudvalget, var han i fodboldudvalget.

Nikolaj er desuden bestyrelsesmedlem i PI København og har gennem mange år lagt mange kræfter i deres meget velfungerende badminton afdeling. Ydermere er han formand i PI Københavns padelafdeling, og var derved også foregangsmand for at, padeludvalget under DPIF i første omgang blev lagt under badmintonudvalget, hvilket endte ud i, at man fik etableret et godt nyt padeludvalg.

Nikolaj brænder for politiidrætten og har gennem årene haft et enormt drive for at gøre det bedste for medlemmerne og det sociale liv i klubben.

Nikolaj fik i forbindelse med et møde i hans afdeling overrakt prisen af hans daglige leder Politikommissær René Jørgensen. Nikolaj blev meget overrasket og glad for ”prisen”.

Dansk Politiidrætsforbund ønsker tillykke med prisen.

Scroll to Top