politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Politidirektørforeningens ildsjælepris 2023, Brian

Gert Østergård, formand for Holstebro PI indstillede, Brian Alstrup Højgaard fra Holstebro PI, til årets ildsjælepris 2023 med følgende ord:

Brian har gennem en årrække været kasserer for Holstebro PI. Det er en vigtig funktion, som han har varetaget pligtopfyldende og til stor glæde for foreningens medlemmer. Samtidig er Brian meget aktiv med bl.a. at arrangere Arbejdspladsernes Motionsuge, som Holstebro PI hvert år afvikler til gavn for alle ansatte på hovedstationen i Holstebro og i PAC (Politiets Administrative Center).

Brian har lige siden padel sportens start i Danmark været en meget aktiv udøver af sporten. Han har opnået høje resultater ved div. padel-stævner i Danmark. Ligeledes er Brian en aktiv golfspiller, hvor han også har arrangeret kredsmesterskaber i golf flere gange.

Sideløbende med at Brian selv er en aktiv sportsudøver og kasserer i Holstebro PI, har Brian nu foreløbig 2 år i træk arrangeret padel-stævnet ”Holstebro Open”. Herigennem har han vist stort indsigt i padel-sportens regler, og han har samtidig vist, at han kan arrangere og gennemføre store turneringer, hvor han til alles tilfredshed får afviklet de planlagte stævner.

Senest har Brian i 2023 været tovholder på at arrangere danmarkshistoriens første DPM i padel, som blev afviklet i Holstebro i november måned. Samtidig med at Brian var aktiv arrangør, havde han også overskud til selv at deltage i turneringen, hvor han i elite-rækken kæmpede sig til en flot bronzemedalje.

Som formand for Holstebro PI er det en fornøjelse at have en person som Brian i bestyrelsen, idet han udviser stor arbejdsevne og initiativ i bestyrelsesarbejdet.

Holstebro PI vil som forening bestemt ikke være den samme uden Brian Alstrup Højgaard, og hans mange års engagement i foreningen gør, at vi finder ham særdeles egnet som kandidat til ildsjæleprisen 2023.

Politidirektør Helle Kyndesen overrakte prisen til Brian i forbindelse med nytårsparolen hos Midt- og Vestjyllands Politi. Brian blev meget glad for ”prisen” og de tilhørende gaver fra DPIF.

Dansk Politiidrætsforbund ønsker tillykke med prisen.

Scroll to Top