politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Rasmus Hvarre løb med titlerne ved DM i landevejscykling 2015

29.08.2015

For første gang i mange år bestod mesterskabsklassen af 20 ryttere i linjeløbet ved dette års Danske Politimesterskab, der blev afviklet på en 20 km rundstrækning ved Skjoldenæsholm lidt uden for Roskilde med Politiets Idrætsforening Midt- og Vestsjælland som arrangør.

Det store antal startende i mesterskabsklassen skal nok også ses i lyset af, at løbet også blev benyttet til at bringe sig i spil til de eftertragtede pladser på det Danske Politilandshold, der i 2016 skal deltage ved de næste Europæiske Politimesterskaber i landevejscykling i Belgien.
Dansk Politiidrætsforbunds cykeludvalg var naturligvis tilstede for at se eventuelle ny kandidater an ved mesterskaberne.

Ved førstedagens enkeltstart vis Rasmus Hvarre fra Odense PI, at han gennem de senere år har udviklet stor styrke ved sin målrettede træning som triatlet, hvilket bragte han til en sikker guldmedalje på enkeltstarten med et forspring til nr. 2 på hele 37 sekunder til Martin Hansen fra PI-København. Bronzevinder blev Jakob Hoffmann fra Aabenraa PI.
Hos damerne vandt Rikke Guldbæk, Horsens PI, foran Lotte Bai fra Aarhus PI med Bettine Romer fra arrangørforeningen på 3. pladsen.

2. dagens linjeløb var som nævnt ovenfor, med hele 20 deltagende ryttere og en forventning om, at Rasmus Hvarre også her ville præge løbet med sin øjeblikkelige styrke.
Han blev også mandsopdækket tæt under løbet, men da den endelige vinder skulle findes, var det kun far og søn Hoffmann og Mike Christensen fra PI-København, der kunne følge med.
På opløbsstrækningen vandt Rasmus Hvarre spurten foran netop Mike Christensen med Jakob Hoffmann på en sikker 3. plads og således henvisende sin far til en fornem 4. plads i et meget stærkt mesterskabsfelt.
Imponerende at Hans Hoffmann stadig er i stand til at sætte så højt tempo.

Kim Løvkvist som løbsarrangør oplyser, at det blandt de tilstedeværende og cykeludvalget er opfattelsen, at de var de stærkeste ryttere, der satte sig på de øverste trin af medaljeskamlen.
Kim oplyser videre, at løbet blev afviklet i typisk dansk sommervejs med skiftevis bygervejr og solskin, men dog trods alt sluttede i tørvejr og dermed så også gennemførtes med ganske få styrt.
Kim Løvkvist og alle hans hjælpere skal have en stor tak for afviklingen og gennemførelse af et fornemt mesterskabsarrangement.

Restatlisten kan ses via dette link. Excel fil

Interesserede kan også en masse flotte fotos via disse links. Fotos taget af Lene S. Madsen.

Fotos fra Linjeløbet.

Fotos fra enkeltstartsløbet.

Scroll to Top