politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Thorkild Sundstrup sikker vinder af DM i marathonløb 2017

31.05.2017

At Thorkild Sundstrup, Østjylland, sikrede sig det Danske Politimesterskab i marathon endnu engang, kommer næppe som den store overraskelse. Sidste års guldmedalje ved de Nordiske Mesterskaber på Island, hvor Thorkild havde en mindre overbelastningsskade, blev fulgt op af en meget flot præstation ved Copenhagen Marathon 2017, hvoraf De Danske Politimesterskaber var indlagt med PI-København som praktisk arrangør.
Thorkild havde egentlig sat næsen op efter at sætte personlig rekord, men måtte i længere perioder af løbet ligge i “åbent land”, hvilket kom til at få indflydelse på sluttiden.
Thorkild vandt det Danske Politimesterskab med overbevisende margin til nr. 2 og i tiden 2:27:33, hvilket giver en gennemsnitlig minuttid pr. km på 3:29.
Resultatet placerede desuden Thorkild som bedste dansker i løbet og når bortses fra en græsk løber på 8. pladsen, så var der lutter afrikanere på de foranliggende placeringer.
Vinder af Copenhagen Marathon 2017 blev Julius Ndiritu Karinga i tiden 2:12:10, hvilket var ny løbsrekord, hvor der blev kappet godt 2 minutter af den tidligere rekord.

Nr. 2 hos herrerne blev David Rørdam, København, i tiden 2:44:37 foran Diego Ayoubi, ligeledes København i tiden 2:49:47.

Hos damerne vandt Louise Christensen, København, i tiden 3:21:26 foran Mette Søndergaard, Østjylland i tiden 3:24:35 med Louise Svennesen, Syd- og Sønderjylland, på 3. pladsen i tiden 3:24:52.
Den fulde resultatliste kan ses under aktivitetskalenderen.