politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets sportsnavn i Dansk politiidræt 2019

02.01.2020

En tidlig julegave åbenbarede sig for Carina Jessen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da hun onsdag den 18. december 2019 var til en udvidet morgenbriefing i politikredsen.

Efter de indledende bemærkninger af tjenstlig karakter, blev en noget overrasket Carina kaldt frem af politiinspektør Torkil Steen Jensen, der i al hemmelighed var blevet indlemmet i planerne om at overraske Carina i forbindelse med en større morgenbriefing.

Kredsens HB-medlem Peter Wihan havde indstillet Carina til den fornemme hæder – årets største sportspræstation i Dansk politiidræt, hvilket tildeles det synlige bevis af PD’s Jubilæumspokal.

I sin indstilling nævnte han bla. at Carina Jessen havde gjort sig fortjent til prisen af flere grunde, men naturligvis særligt for årets flotte resultater ved Nordisk Politimesterskab i maratonløb, hvor det blev til en fornem 2. plads og sølvmedalje samt guldmedalje for hold sammen med Louise Pernille Christensen og Pernille Radstad. Carine stillede også op ved de civile Danske Mesterskab, hvor hun løb sig til en 2. plads. Ved de Danske Politimesterskaber blev det selvsagt til en 1. plads og guldmedalje.

Carina har gennem lang tid arbejdet meget målrettet og indædt frem mod de nævnte mesterskaber, hvor hun løb med guldmedaljen ved de Danske Politimesterskaber, guld i samme for hold, sølvmedalje ved de Nordiske politimesterskaber, sølv for hold ved samme mesterskab og endelig sølvmedalje ved individuelt civile DM.

Carina startede med lidt orienteringsløb og triatlon i politiet, men det stod hurtigt klart, at der her var tale om en meget hurtig ung dame, der når hun satte sig et mål – virkeligt målrettet trænede på at nå det.

2019 blev så for alvor året, hvor Carina med personlig træner og maximal træningsindsats, trænede frem mod Nordiske Politimesterskab.

At Carina så samtidig at en person med stort overskud, glad og altid positiv og med smittende smil, der påvirker alle omkring hende, imponerer også med tanke på de mange træningstimer og slid, der har skulle lægges for dagen.

Vi ønsker hende al mulig lykke i fremtiden.

Scroll to Top