politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Endnu et tørvejsløb i MTB vintercuppen

06.03.2017

5. afdeling i mountainbike vintercuppen blev afviklet den allersidste februardag på sporet i Klostermarken/Ødalen øst for Viborg.
Rasmus Feldballe, Silkeborg PI, fortsatte sin vinderstime og tog sejr nr. 5 ud af 5 mulige i klasse 1 – ganske suverænt.
Jens Glerup – tovholderen fra Fyn – skrev rundt til MTB-gruppen samme aften efter løbet:
“Dagens afdeling fik smilet frem på langt de fleste deltagere. Jeg hørte om blot 2 styrt – begge uden nogen særlige skader – alle andre er jeg sikker på fik en god oplevelse.
Ruten var næsten identisk med sidste sæsons rute, dvs. den var sjov, afvekslende og passende udfordrende.
Desuden var den kun lettere fedtet hist og pist selv efter en del regn de seneste dage. Selv om dagen bød på hyppige byger holdt det tørt under selve løbet.
Ellers er der blot at sige, at igen stod Viborg PI med pensionist team og andre hjælpere for et arrangement i top (og præmier til alle deltagerne). Flot.”

Dagens gladeste vinder var muligvis Bjarne Andersen fra Fyns PI, idet han blev den heldigt udtrukne vinder af en ekstra sponsorpræmie – bestående af et par cykelbukser, vindvest, kort og langærmet trøje samt jakke. Altsammen sponsoreret af kollega Jesper Greve, Viborg, firma www.friktion.eu, der forhandler kvalitets løbe- og cykeltøj.

Scroll to Top