politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

København løb med guldet ved DM i håndbold.

08.03.2017

De Danske Politimesterskaber i håndbold blev i år afviklet i Kolding i Sydbank Arena med Kolding Politis Idrætsfore ning som arrangør. Der var 16 hold med fordelt på 9 herrehold og 7 damehold. Desværre fortsat et vigende antal i forhold til tidligere tiders store mesterskab med hele 21 herrehold og 5-7 damehold. Dejligt at damerne føles at være i fremgang, medens det næppe længere kan forventes at nå tidligere tiders antal på herresiden.

Der blev på førstedagen vist rigtigt godt håndbold, hvor enkelte hold dog allerede skilte sig lidt ud og havde højere niveau.
Efter 1. dagens kampe var det tid til afslapning og socialt samvær. Øjeblikkets pressede arbejdssituation for dansk politi har helt givet været et af de store emner under dagens og aftenens sociale samvær og kammeratskabsaftenen, hvor arrangøren havde sørget for god mad og lidt lotteri til at forbedre økonomien i mesterskaberne.
Hovedpræmien – en cykel – der var sponsoreret af Lån & Spar Bank i Kolding fik sat gang i lotteriet og præmien blev uddelt til udelt glæde for vinderen.

1. dagens kampe og kammeratskabsaftenen trak den sidste energi ud af spillerne, og de fleste fandt hurtigt vej til køjerne inden finaledagens kampe skulle afvikles og vinderne findes.

Afslutningen på stævnet førte til at både damernes og herrernes mesterskab havnede i København. Vinder hos damerne blev København 1 foran København 2. Bedste kvindelige spiller blev Kristina Gregersen fra København. På herresiden vandt Station City efter finale puljekampe mod Østjylland 1 og Sydøstjylland 1. Bedste mandlige spiller blev Martin Johansen, Station City.

Resultatet af mesterskaberne kan ses her.