politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Formanden i Viborg abdicerer efter 26 år på posten

03.03.2022

Jens Claumarch – formanden i Viborg PI – ønskede sig afløst på posten ved den seneste generalforsamling i foreningen den 21. februar. Et tronskifte, der jo forekommer mellem tid og anden i de danske idrætsforeninger, men denne kalder nu alligevel på en bemærkning.

Jens fratrådte efter 26 år som formand og læg dertil at han forinden havde været i bestyrelsen i 4 år, så blev det til alt 30 i foreningens ledelse, hvilket er usædvanligt flot og kræver at “vi løftet på hatten for indsatsen”.

Jens blev som nævnt indvalgt i 1992 for så 4 år senere at sætte sig solidt til rette i formandsstolen. Han har dog ikke siddet fast i stolen, men været endog meget aktiv som formand, hvor han har stået i spidsen for et usædvanligt katalog af idrætsstævner. Jens har jo en forkærlighed for håndbolden og medvirkede i starten af hans embedsperiode til afvikling af de populære Hærvejs Cup-håndboldstævner, der inviteredes til i mange år.
Siden stået i spidsen for rigtigt mange arrangementer, hvor skal nævnes – Danske mesterskaber i skydning – 4 gange, halvmaraton – 2 gange, landevejscykling – 2 gange, bowling – 2 gange, mountainbike – 1 gang, 5/10 km løb + 11 mandsfodbold – 1 gang plus 4 dobbelt DPM i Herning i 2019.
Nordisk mesterskab – håndbold 2002 i Viborg. Europæisk mesterskab – 2016 i håndbold i Silkeborg.
+ dertil et ukendt antal mountainbikeløb, crossfit og Jubilæums Cup i landevejscykling.

Viborg PI havde forberedt lovændringer, uden at involvere formanden i dette forslag, om indførelse af begrebet “Æresmedlem” i foreningen, hvor det var tanken at udnævne Jens som foreningens første æresmedlem.
Det var ikke det eneste de måtte gøre uden formandens tilstedeværelse, da Jens på selve dagen for generalforsamlingen, lagde sig syg med Covid-19.
Derfor måtte bestyrelsen med den nye formand Thomas Trend-Poulsen vente til senere med at overrække foreningens indgraverede ølglas med tilbehør til Jens med inskriptionen “Jens Claumarch – æresmedlem – Viborg PI”.

Tillykke til Jens med tak for indsatsen for Viborg PI.
Tillykke til Thomas Trend-Poulsen med valget som ny formand for Viborg PI.

Scroll to Top